Gratis fragt over 500,- │ Mail: info@tojsmeden.dk │ Adresse: Helligkorsgade 7, 6000 Kolding
TØJSMEDEN.DK

VORES VÆRDIER

Hos Tøjsmeden kan alle være med. Vi tilbyder mange forskellige typer af tøj produkter, som refererer til forskellige målgrupper og trends på markedet. Tøjstil behøves ikke være en særlig videnskab. Det kan være produkter med en simpel stil, som alle kan være med på uanset alder og fysiske tilstand. 

Herunder ser du nogle eksempler på det sortiment, som altid opdateres månedtligt på Tøjsmeden.dk. Der er kun 3 eksempler her, men bredden på vores sortiment er stort. Hvis du søger noget specifikt, så tag endelig kontakt til os. Så kan vi helt sikkert finde noget som dækker dit behov.

Kerneværdier
Din oplevelse betyder alt for os. Er du glad, så er vi glade. Rådgivning, stort og bredt udvalg af kvalitets tøj er vores største fokus.

Over 100 års erfaring
Fokus på de skarpe detaljer

VÆRDIERNE BAGVED TØJSMEDEN.DK

Tøjsmeden er en modetøjs butik som sælger kvalitets tøj til den mode beviste køber. Hos os kan du handle trygt, den garanti kan vi give dig, fordi vi sammenlagt har mere end 100 års erfaring i tøjbranchen - 100 år primært bag disken I direkte kontakt med tøjet og kunderne. Derfor ved vi, at vi kan stå inde for alle produkter I shoppen. Hvis du har spørgsmål til os om produkter, størrelser, faconer m.m. Er du altid velkommen til at give et ring, så kan vi guide dig hele vejen igennem!​

  • Tlf: 7234 9041

  • Cvr: 39813696
  • Helligkorsgade 7, 6000 Kolding